Menu Close

2021-2022 m.m.

Vaikystės šventė

Birželio 1-ąją darželyje vyko Vaikystės šventė. Vaikus aplankė mokslininkas ir mergaitė. Visi kartu linksmai šventė, džiaugėsi burbulų lietumi, šoko, pramogavo, kūrė paveikslą – dovaną vasarai.

            

2022-05-18 dieną, Panevėžio lopšelio-darželio “Vaikystė” sporto aikštyne kūno kultūros ir sporto centro treneriai supažindino vaikus su krepšinio sporto šaka ir pravedė krepšinio treniruotę. Treniruotę organizavo bei koordinavo metodinio būrelio narė Inga Silvestravičienė ir judesio korekcijos pedagogės Ilona Žukauskienė ir Lina Gervickienė.

      

      

Projektas „Tvari maisto gamyba“

2022-05-12

Panevėžio darbo rinkos mokymo centre virėjos Indrė ir Angela dalyvavo projekte, kuriame turėjo galimybę gilinti žinias apie maksimalų maisto produktų panaudojimą be atliekų, ugdėsi gebėjimą numatyti, vertinti įvairių patiekalų gamybos technologinius procesus, susipažino su naujienomis  gaminant patiekalus, atitinkančius higieninius ir estetinius reikalavimus.

      

Darželyje vykdomi įvairūs projektai, susiję su sveikatos, sporto, sveikos mitybos įgūdžiais

      

Žiogelių gr. projektinė veikla

           

        

Logopedžių projektas

    

    

Miego diena

Švenčiame Tarptautinę miego dieną. Visi apsirengėme pižamomis, kalbėjome apie miego, poilsio svarbą, rinkome gražiausią pižamą.

      

      

Žiogelių saugaus eismo diena

     

    

Edukacija  „Magiški kiaušiniai“

Edukacija vyko Žirniukų gr.,  vaikai galėjo stebėti kaip išsirita viščiukas

Sveikatiada

Mūsų darželis prisidėjo prie Sveika mokykla organizuojamos akcijos ir dalyvauja jos skelbiamuose konkursuose: “Sveikas užkandis”, “Pietų kovos ringas”

   

      

Rytmetis „Ateik, Kalėdų seneli!“

2021-12-23

Šventinio rytmečio „Ateik, Kalėdų seneli!“ metu „Ežiukų“ grupės vaikučiai kartu su pedagogėmis dainavo, deklamavo, šoko, žaidė, vis dirsčiodami pro langą ar nepamatys ateinančio Kalėdų senelio. Krykštavo iš džiaugsmo pamatę grupėje paliktus Kalėdų senelio pėdsakus ir taip trokštamas dovanas.

         

        

„Nykštukai“ ir Kalėdų senelis

2021-12-20

Pagaliau vaikai sulaukė dienos, kai juos aplankė Kalėdų senelis. Vaikai labai susikaupę išklausė senelio pasakojimų apie ilgą kelionę, apie elniuką Rudolfą, linksminosi, žiūrėjo pro stebuklingą žiūroną, stebėjosi lazdos pagamintais ,,ledo varvekliais“ – saldainiais.

      

       

Lietuvos nykštukų bėgynės 2021

2021-12-09

Gruodžio 09 d. dalyvavome respublikiniame projekte-iniciatyvoje ,,Lietuvos nykštukų bėgynės 2021. Pagauk Kalėdas”. Bėgimo dalyviai turėjo kalėdinius aksesuarus: nykštuko kepurėles, ryškius šalikėlius, emblemas. Dalyviai patyrė džiugių emocijų.

        

Aš ir tu – mes kartu

2021-12-07

Gruodžio 07d. vyko sporto-žaidimų pramoga ,,Aš ir tu-mes kartu” skirta Tarptautinei žmonių su negalia dienai paminėti. Pramogoje dalyvavo ,,Ežiukų”, ,,Bitučių” grupių ugdytiniai su pedagogais. Vaikai atliko pramogines, kūrybines bei sportinės užduotis. Visi dalyviai patyrė šiltų emocijų.

        

                 

Ir akmenėlis turi širdį

2021-12-03

Žiemišką darželio aplinką papuošė išradinga įstaigos bendruomenės kūrybinių, darbų paroda „Ir akmenėlis turi širdį“, skirta Tarptautinei neįgaliųjų dienai paminėti. Smagiai nušurmuliavo šventinis rytmetis „Draugų diena“ su Panevėžio specialiosios mokyklos-daugiafunkcio centro ugdytiniais. Smagus svečių, „Ežiukų“, ‚,Bitučių“ ir „Skruzdėliukų“ grupių ratelis, bendras darbas, puodelis karštos arbatos suteikė visiems daug džiugių akimirkų.

         

      

Pirmasis sniegas

2021-11-23

Balta balta kur dairais…

Tolerancijos diena

2021-11-16

Vaikų kūryba – Tolerancijos miestas

Tolerancijos miestas, nuostabūs vaikų kūrybiniai darbeliai, aktyvus visos bendruomenės įsitraukimas

            

Futboliukas

2021-11-10Akimirkos iš aktyvių futbolo treniruočių

                    

                   

Žvirbliukų rankytės

2021-10-22

                          

Moliūgų rytmetis

2021-10-28

                      

             

Linksmoji laboratorija

Ežiukų” grupės auklėtinių įdomiosios veiklos

Rudenėlis darželyje

2021-10-13

„Kiškiukų“ smagus rytmetis tvarkant rudenėlio išdaigas.

    

    

Rudenėlis darželyje

2021-10-13

Rudenėlis pribarstė auksinių lapų. „Boružiukų“ mokinukams buvo šaunu su visais kartu padirbėti ir visas rudenėlio išdaigaS sutvarkyti.

         

     

Mokytojų diena

2021-10-06

„Skruzdėliukų“ grupės mokinių dovanos savo mokytojoms.

Skip to content